Internationalisering

De ontwikkeling van de windsector houdt niet op bij onze grens. Internationale samenwerking kan ons energiesysteem betaalbaarder, duurzamer en robuuster maken.

NedZero zet zich in op het gebied van internationalisering.

Wij leveren een bijdrage aan Europese beleidsvorming op het gebied van windenergie. Dit doen wij in nauwe samenwerking met  WindEurope, de Europese brancheorganisatie voor de sector, met onze zusterorganisaties in de landen die deel uitmaken van de NSEC, de North Seas Energy Cooperation en met het Verenigd Koninkrijk.

Veel van onze leden zijn internationaal actief en op zoek naar marktkansen in andere landen. Wij ondersteunen onze leden om zich beter te positioneren op internationale markten. Dit doen wij onder andere door Nederland te presenteren op internationale beurzen, conferenties en exposities.

Onder de noemer van Wind & Water Works werken wij intensief samen met IRO HHWE en NMT en brancheorganisaties die ook in de offshore wind sector actief zijn. NedZero richt zich daarbij in eerste instantie op de markten rond de Noordzee, de Baltische zee (als partner van LinkedbyOffshoreWind) en mogelijk ook op het Iberisch schiereiland en in de toekomst Oekraïne.

De organisatie van exportpromotie-activiteiten is ondergebracht in NedZero Productions.

Nadere informatie bij:
Brennus van Os van den Abeelen en Bert van der Lingen

Ontdek de voordelen van het NedZero Lidmaatschap

Meer informatie

Wij zijn NedZero, de branchevereniging voor windenergie.

Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht

Contact
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Inschrijven
Volg ons
Privacyverklaring Disclaimer