NedZero lidmaatschap

Wij zijn NedZero, branchevereniging voor windenergie.

Samen met onze 300 leden maken wij het Nederlandse energiesysteem CO2-vrij.

De 300 leden van NedZero zijn divers: ontwikkelaars, eigenaren, fabrikanten, aannemers, OEMS, adviseurs, havenbedrijven, kennisinstellingen en investeerders. Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn allemaal op hun unieke manier actief in de Nederlandse windenergiesector.

Een lidmaatschap van NedZero biedt organisaties verschillende kansen.

Netwerken met professionals en bedrijven in en om de windsector. Ga nieuwe samenwerkingsverbanden aan, start innovatieve projecten en ontmoet nieuwe klanten.

Blijf op de hoogte van de laatste innovaties, markttrends en regelgeving. Deel ervaringen en krijg feedback en advies van andere experts in de sector. Volg gespecialiseerde trainingen, workshops en evenementen gericht op de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen.

Belangenbehartiging bij politiek, overheid en stakeholders. Wij zijn een krachtig platform met een invloedrijk netwerk, zowel op nationaal als Europees niveau.

Exportbevordering en internationalisering door middel van handelsmissies en paviljoens op buitenlandse beurzen. Wij brengen de USP's van de Nederlandse windsector internationaal onder de aandacht en werken samen met andere (Europese) landen ter versterking van de Nederlandse windsector.

Zichtbaarheid van uw bedrijf binnen de windsector vergroten. Dit draagt bij aan het opbouwen van een reputatie als een betrokken en vooruitstrevend bedrijf.

Standaarden en normen ontwikkelen en verbeteren. NedZero werkt aan hoge standaarden binnen de sector door middel van certificeringsprogramma's en het delen van goede voorbeelden.

Lid worden?
Neem dan contact op met onze Community Manager, Nicole Buissing. Zij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de stappen naar een waardevol partnerschap met NedZero.  

Contactgegevens van Nicole Buissing:
Telefoon: +31 (0)6 5111 0988
E-mail:
nicole.buissing@nedzero.nl 

Ontdek de voordelen van het NedZero Lidmaatschap

Meer informatie

Wij zijn NedZero, de branchevereniging voor windenergie.

Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht

Contact
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Inschrijven
Volg ons
Privacyverklaring Disclaimer